Om oss

Svebalt är ett välrenommerat företag som fungerar som en pålitlig partner inom byggbranschen och erbjuder ett brett utbud av tjänster till kunder i Sverige och Baltikum. Med många års erfarenhet inom försäljning, import/export, marknadsföring och ledning har Svebalt utvecklat ett utmärkt rykte för att leverera högkvalitativa tjänster och produkter till sina kunder.

Representationstjänster: Hjälper företag att hitta möjligheter

En av Svebalts viktigaste tjänster är att representera företag från de baltiska länderna på den svenska marknaden. Företaget hjälper dessa företag att hitta nya möjligheter och expandera sin verksamhet i Sverige, även om de inte har någon representation i landet. Svebalt hjälper också svenska företag att hitta leverantörer och produkter i de baltiska länderna.

Bemanningstjänster och underleverantörsnätverk

Svebalt erbjuder även bemanningstjänster. Företaget lånar ut anställda inom olika yrken, bland annat snickare, betongarbetare, byggnadsarbetare, metallarbetare med mera. Svebalt erbjuder effektiva lösningar för personal- och anställningsbehov, både på lång och kort sikt. Företaget erbjuder även underleverantörsnätverk, som tillhandahåller pålitliga och flexibla underleverantörer för projekt i Skandinavien och Tyskland.

Modulära byggnader: Sommarhus av hög kvalitet

Svebalt är också specialiserat på modulbyggnader, inklusive sommarhus som lämpar sig för uthyrning. Företaget samarbetar med tillverkare från de baltiska länderna som har erfarenhet av att tillverka modulbyggnader som uppfyller svensk standard.

Stålprodukter och byggmaterial

Svebalt erbjuder högkvalitativa stålprodukter för industriellt byggande, solpaneler och byggmaterial som PVC-fönster, träfönster, dörrar, skjutsystem och fasadsystem.

Kundnöjdhet: Leverans av skräddarsydda lösningar och projektledning

Ett av Svebalts viktigaste mål är kundnöjdhet. Företaget strävar efter att leverera produkter och tjänster av konstant hög kvalitet och förstår att varje kund har unika behov som kräver skräddarsydda lösningar. Svebalts team av kvalificerade projektledare hjälper till att hantera projekt för att säkerställa maximal effektivitet och ändamålsenlighet.

Svebalt – din pålitliga partner i byggbranschen

Svebalt är en pålitlig partner för byggföretag i Sverige. Med starkt fokus på kvalitet, förståelse och erfarenhet erbjuder Svebalt ett omfattande utbud av tjänster och produkter som uppfyller varje kunds unika behov. Om du är intresserad av att lära dig mer om hur Svebalt kan hjälpa ditt företag, tveka inte att kontakta oss.

Varför välja oss?

Vill du veta mer?
Ring oss.