Bygg bemanning

Svebalt representerar ett företag som tillhandahåller tjänster för uthyrning av arbetskraft i Sverige. Vi samarbetar med ett personaluthyrningsföretag och kan erbjuda ett brett utbud av personal för att tillgodose olika projekt som installation av solcellsparker, takarbeten, snickeri, metallarbete, osv. Våra tjänster för uthyrning av arbetskraft omfattar utlåning av anställda inom olika yrken som snickare, betongarbetare, byggnadsarbetare, undertaksmontörer, markarbetare, anläggningsarbetare, rörmokare, elektriker och solparksinstallation arbetare. Företaget har kollektivavtal och följer de lagar och regler som gäller i branschen.

Utlåning av anställda från Baltikum inom olika yrken och nätverk av underleverantörer

Vi har mer än 200 byggnadsarbetare i Skandinavien och erbjuder en effektiv lösning för små, medelstora och stora företags behov av personal och anställda, året runt. Vi erbjuder både kortsiktiga och långsiktiga bemanningslösningar och försäkrar kunderna om arbetets kvalitet. Vi har också ett nätverk av underleverantörer med pålitliga och flexibla yrkesmän för olika projekt i Sverige. Våra underleverantörer erbjuder välutbildade och beprövade team i olika storlekar.

Val av medarbetare från Baltikum

Bygg arbetare från Baltikum oavsett om det rör sig om okvalificerad personal eller specialister inom sitt område. Detta är en ekonomisk lösning för företag som vill spara på arbetskostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten på tjänsterna. Vår företagskännedom om det nationella språket, lagar och lokala bestämmelser i kombination med de bästa bygg- och monteringsspecialisterna gör att vi kan leverera snabba och flexibla tjänster där de behövs.

Engagemang för högkvalitativa tjänster: Expertteam som garanterar kvalitetsarbete

Svebalt har åtagit sig att tillhandahålla högkvalitativa tjänster till alla sina kunder och vår expertis inom bygg- och industrimonteringssektorerna, tillsammans med ett stort nätverk av skickliga och pålitliga yrkesmän, garanterar att de levererar kvalitetstjänster till en överkomlig kostnad.

För mer information kan du kontakta oss via e-mail.

Vill du veta mer?
Ring oss.